Prostovit Cijena, u ljekarnama, Iskustva, Forum, Kako se koristi?, Prevara

4.8/5 - (17 votes)
Službena stranicawww.prostovit.hr
Prednosti➔ Ublažava simptome prostatitisa

➔ Poboljšava kvalitetu života

➔ Podržava zdravlje prostate

Kako se uzima👉1-2 puta dnevno
Sastav🍀Prirodne elemente
Cijena🔥 39 EUR 78 EUR
Iskustva🔝98.3% Pozitivna

Naručiti sa popustom 50%

Što je Prostovit?

PROSTOVIT kapi za prostatitis proizvod su namijenjen održavanju zdravlja prostate. Ovaj dodatak prehrani sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka koji imaju za cilj smanjiti simptome prostatitisa i poboljšati opće stanje muškaraca pogođenih ovim problemom.

Prostovit sastojci

Prostovit – sastojci

Prirodni sastojci PROSTOVIT kapi za prostatitis daju specifične blagotvorne učinke na zdravlje prostate:

 • Sjemenke bundeve: bogate vrijednim mikronutrijentima i antioksidansima, sjemenke bundeve povezane su s održavanjem zdravlja prostate i funkcije mokraćnog sustava.
 • Glicin: Ovaj element aminokiseline ima važnu ulogu u opuštanju mišića i živčanog sustava, što može pomoći u ublažavanju napetosti u prostati i ublažavanju nelagode.
 • Ekstrakt stabljike morske božikovine: poznat po svojim protuupalnim svojstvima, ekstrakt morske božikovine može pomoći smanjiti upalu prostate i ublažiti povezane simptome.
 • Gotu kol: poznat po svojim umirujućim i adaptogenim svojstvima, gotu kol može pomoći tijelu da se nosi sa stresom i poboljša opće zdravlje.
 • Selen: važan antioksidans, selen može pomoći u zaštiti stanica od slobodnih radikala i održavanju zdravog imunološkog sustava.
 • Kopriva: kopriva je poznata po svojim zdravstvenim prednostima, uključujući smanjenje upale i potporu zdravlju prostate.
PAŽNJA!
prostovit cijena
Prostovit
Ovaj proizvod se ne prodaje u ljekarnama! Možete ga kupiti samo od službenog proizvođača za Hrvatsku. Posjetite službenu stranicu za više informacija i 50% popusta!
‎Službeni Sajt

Indikacije za upotrebu

Kapi za prostatitis PROSTOVIT mogu se primijeniti u sljedećim slučajevima:

 • Prevencija prostatitisa: Za održavanje zdravlja prostate i sprječavanje razvoja prostatitisa kod muškaraca.
 • Lijek za simptome prostatitisa: Za simptome kao što su bol, učestalo ili bolno mokrenje, nelagoda u zdjelici i drugi problemi povezani s prostatom.
 • Potpomaganje oporavka nakon liječenja: Nakon završenog medicinskog liječenja prostatitisa, PROSTOVIT kapi mogu pomoći bržem vraćanju zdravlja prostate i ublažavanju zaostalih simptoma.
 • Očuvanje općeg muškog zdravlja: Proizvod se može koristiti kao dio opće muške zdravstvene zaštite, osobito nakon određene dobi kada se povećava rizik od problema s prostatom.

Kako djeluje PROSTOVIT?

PROSTOVIT kapi za prostatitis djeluju putem posebno odabranih prirodnih sastojaka koji bi trebali pozitivno utjecati na zdravlje prostate. Prema informacijama proizvođača, ovaj proizvod sadrži kombinaciju biljnih ekstrakata, vitamina i drugih aktivnih sastojaka koji u sinergiji postižu sljedeća djelovanja:

 • Smanjenje upale: Jedno od ključnih djelovanja PROSTOVIT kapi odnosi se na smanjenje upale u području prostate. Biljni ekstrakti u sastavu imaju protuupalna svojstva koja mogu pomoći u ublažavanju simptoma prostatitisa i smanjenju nelagode.
 • Poboljšanje cirkulacije krvi: Proizvod sadrži sastojke koji bi trebali podržati cirkulaciju krvi u području prostate. To može poboljšati opskrbu tkiva prostate hranjivim tvarima i kisikom, što je važno za zdravlje prostate.
 • Održavanje ravnoteže hormona: Neki od sastojaka u proizvodu imaju svojstva koja mogu podržati ravnotežu muških spolnih hormona, što može imati pozitivan učinak na funkcije prostate.
 • Ublažavanje simptoma: Općenito, svrha PROSTOVIT kapi je ublažiti simptome prostatitisa i podržati zdravlje prostate. To može uključivati smanjenje boli, poboljšanje urogenitalne funkcije i općenito olakšavanje svakodnevnih aktivnosti.

prostovit cijena u ljekarni

Prostovit u ljekarnama

Kada je riječ o kupnji Prostovita, vrlo je važno znati gdje pronaći ovaj traženi proizvod. Traženje ovog proizvoda u različitim ljekarnama bilo bi beskorisno jer ga jednostavno nemaju na zalihama.

Ako živite u Hrvatskoj i zainteresirani ste za kupnju Prostovita, najprikladnija opcija je posjetiti službenu web stranicu proizvođača. Na ovaj način možete jednostavno naručiti s najvećim povjerenjem znajući da ćete dobiti upravo ono što želite.

Prostovit Cijena – Gdje kupiti u Hrvatskoj?

Kada razmišljate o kupnji Prostovita, ključno je uzeti u obzir fluktuacije cijena, popuste i promocije na različitim prodajnim mjestima. Optimalne cijene i ekskluzivne ponude dosljedno se nalaze na službenoj web stranici. Rizik od susreta s krivotvorenim proizvodima od neovlaštenih prodavača je značajan, osobito s nedavnim porastom prijevarnih aktivnosti. Vjerujte proizvođačevoj cjenovnoj strategiji, osmišljenoj za pružanje originalnog Prostovita po konkurentnim cijenama.

Prostovit Cijena DM, Amazon

Prostovit ne možete pronaći u DM-u ili Amazonu, što ga čini nedostupnim na ovim mjestima. Kupnja iz neslužbenih izvora izaziva zabrinutost u pogledu autentičnosti i potencijal povećanja cijena zbog skupljanja. Za pouzdanu opciju po razumnoj cijeni, preporučljivo je kupiti Prostovit izravno od službenog proizvođača. Posjetite njihovu stranicu, unesite svoje ime i telefonski broj, a agent proizvođača će se javiti radi koordinacije isporuke.

Prostovit službeni proizvođač

Službeni proizvođač Prostovita u Hrvatskoj

Kako bi kupcima u Hrvatskoj omogućili sigurnu kupnju, proizvođač je odlučio da svoje proizvode neće prodavati putem internetskih trgovina ili ljekarni trećih strana. To je prvenstveno zbog činjenice da te platforme često naplaćuju visoke marže na proizvode, što rezultira prenapuhanim cijenama za kupce. Osim toga, postoji značajan rizik od susreta s krivotvorenim ili krivotvorenim proizvodima pri kupnji iz ovih izvora.

Kako bi riješio ovaj problem i zaštitio potrošače, proizvođač preporučuje posjet njegovoj službenoj web stranici za kupnju njegovih proizvoda. Kada kupuju izravno sa službene web stranice, kupci mogu biti sigurni da će dobiti originalnu i visokokvalitetnu robu. Ovaj pristup omogućuje proizvođaču da zadrži kontrolu nad cijenama i autentičnošću proizvoda, osiguravajući zadovoljavajuće iskustvo za kupce.

Kako sigurno i jednostavno naručiti Prostovit

Narudžba se plaća pouzećem, apsolutno sigurno za vas. Na taj način ne riskirate da vam sumnjive stranice ukradu karticu.

Evo kako naručiti u 5 koraka:

 1. Posjetite službenu web stranicu proizvođača Prostovita
 2. Provjerite informacije, kako koristiti, kliničke studije itd.
 3. Ispunite narudžbenicu – samo telefon i ime. Stranica ne zahtijeva osjetljive podatke kao što su bankovne kartice ili osobni podaci.
 4. Unutar 24 sata nakon predaje narudžbe očekujte telefonski poziv operatera za potvrdu narudžbe na željenu adresu.
 5. Očekujte besplatnu dostavu Prostovita kurirom u roku od 1-3 dana i platite pouzećem.

Prostovit za sto je koristan

Za što je Prostovit koristan?

PROSTOVIT kapi za prostatitis nude brojne potencijalne dobrobiti za zdravlje prostate i opću dobrobit muškaraca:

 • Prirodni sastojci: Proizvod je razvijen korištenjem prirodnih biljnih ekstrakata i sastojaka koji mogu biti korisni za zdravlje i smanjenje simptoma prostatitisa.
 • Podržava zdravlje prostate: Kapi sadrže aktivne sastojke koji bi trebali blagotvorno djelovati na prostatu, smanjujući upalu i ublažavajući popratne simptome.
 • Ublažava simptome prostatitisa: Proizvod može pridonijeti ublažavanju neugodnih simptoma prostatitisa, kao što su bol, nelagoda i učestalo mokrenje.
 • Poboljšava kvalitetu života: Redovitim uzimanjem PROSTOVIT može poboljšati opće zdravlje i kvalitetu života muškaraca koji imaju problema s prostatom.
 • Antioksidativna zaštita: neki od sastojaka, poput selena i drugih antioksidansa, mogu pomoći u zaštiti stanica od štetnog djelovanja slobodnih radikala.
 • Podržava imunološki sustav: određeni sastojci u proizvodu mogu biti korisni za održavanje zdravog imunološkog sustava, što je važno u borbi protiv infekcija i bolesti.
 • Jednostavna primjena: Proizvod je predstavljen u obliku kapi, što ga čini pogodnim za primanje i apsorpciju od strane tijela.

PROSTOVIT način uzimanja, letak, upute za lijek

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne informacije. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik. Sačuvajte ovaj letak. Možda ćete ga morati ponovno pročitati.

Prostovit – kako se koristi?

 • Individualna netolerancija: Ako imate poznatu alergijsku reakciju ili intoleranciju na neki od sastojaka proizvoda, trebali biste izbjegavati njegovu uporabu.
 • Bolesti i medicinska stanja: Prije početka uzimanja PROSTOVIT kapi važno je posavjetovati se s liječnikom, posebno ako imate teška medicinska stanja ili uzimate druge lijekove kako bi se izbjegle interakcije.
 • Trudnoća i dojenje: Proizvod nije namijenjen trudnicama i dojiljama.

Prostovit nuspojave

Moguće nuspojave

 • Alergijske reakcije: Neki ljudi mogu imati alergijske reakcije na sastojke proizvoda, što može dovesti do svrbeža kože, osipa ili drugih simptoma alergije.
 • Gastrointestinalna nelagoda ili simptomi: Kod nekih pojedinaca nuspojave od korištenja proizvoda mogu uključivati nelagodu u želucu, plinove ili proljev.
 • Interakcija s lijekovima: Ovisno o individualnom odgovoru i terapiji lijekovima, moguće su interakcije s drugim lijekovima.
 • Potreba za individualnom procjenom: učinci i nuspojave proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe, stoga je važno posavjetovati se s liječnikom prije početka uzimanja kako bi se izbjegle neželjene posljedice.

Doziranje i način primjene

 • Otopiti 20 kapi u 100 ml vode.
 • Uzmite otopinu prije jela.
 • Preporučena doza je 1-2 puta dnevno.

Kako čuvati

Čuvati na temperaturi ispod 25°C. Čuvati izvan dohvata djece. Nemojte upotrijebiti ovaj lijek nakon isteka roka valjanosti navedenog na blisteru i kutiji iza oznake EXP. Rok valjanosti odgovara zadnjem danu navedenog mjeseca.

PROSTOVIT prevara?

PROSTOVIT nije prijevara, jer se radi o certificiranom proizvodu koji zadovoljava norme Europske unije. Rijetke negativne recenzije povezane su s mogućim alergijskim reakcijama na sastojke. Stoga preporučujemo naručivanje samo putem službene web stranice proizvođača.

Ograničene količine!
prostovit cijena
Prostovit
Službeni proizvođač upozorava: Zbog velikog interesa količine brzo ponestaju. Ne čekajte posljednji trenutak i naručite već danas!
Kupi Odmah
50% POPUSTA
Samo na službenim stranicama

Prostovit Iskustva, Forum

Postoje razne recenzije PROSTOVIT-a na forumima, stranicama za recenzije, YouTube recenzijama i društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka, kao i komentari kupaca ljekarni i Ministarstva zdravlja. Više od 95% komentara je pozitivno. Negativne recenzije i komentari obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili kupnjom lažnjaka. Važno je napomenuti da individualne reakcije ljudi na proizvod mogu varirati i ovise o različitim čimbenicima. Prije početka korištenja proizvoda preporuča se konzultirati liječnika i kupovati proizvod iz službenih i provjerenih izvora.

prostovit iskustva

Evo nekoliko mišljenja stvarnih korisnika s foruma i komentara:

Pozdrav svima! Htjela sam podijeliti svoje osobno iskustvo s PROSTOVIT kapima. Kao statičaru, moj posao zahtijeva dugo sjedenje i malo tjelesne aktivnosti. Posljedice su utjecale na zdravlje moje prostate. S vremenom sam počela osjećati nelagodu, bolove i učestale odlaske na WC. Čitao sam puno o PROSTOVITU i odlučio sam ga isprobati.

Nakon nekoliko tjedana korištenja primijetio sam značajno poboljšanje. Neugoda je nestala, bolovi su se smanjili, a učestalost mokrenja se stabilizirala. Bilo je to nevjerojatno olakšanje koje mi je omogućilo da se bolje koncentriram na svoj posao i uživam u svom aktivnom životu izvan njega.

Proizvod je bio jednostavan za korištenje i rezultati nisu posustajali. Nastavit ću ga koristiti kao dio svoje rutine za njegu zdravlja prostate. Preporučujem ga svim muškarcima, a posebno onima koji vode sjedilački način života. Pomoglo mi je da se osjećam bolje i uživam u svakom danu.

David Vuković, 47 godina

Odlučio sam podijeliti svoje osobno iskustvo s proizvodom PROSTOVIT. Kao voditelj marketinga, moj dan je često ispunjen stresom, napetostima i dugim satima ispred računala. S vremenom je to utjecalo na zdravlje moje prostate. Počela sam osjećati nelagodu, bol i promjene u navikama mokrenja.

Pročitao sam puno pozitivnih recenzija o PROSTOVITU i odlučio sam ga isprobati. Nakon nekoliko tjedana korištenja primijetio sam značajno poboljšanje. Neugoda je nestala, bolovi su se smanjili, a mokrenje je postalo normalnije. Ovaj pozitivan rezultat impresionirao me i motivirao da nastavim s njegovim redovitim uzimanjem.

Proizvod je bio jednostavan za korištenje i nije imao neželjenih nuspojava. Sada se osjećam bolje i imam više energije, što mi pomaže u poslu i privatnom životu. Samo želim reći da je PROSTOVIT za mene pravi spas i preporučujem ga svima koji se bore sa simptomima prostatitisa i žele poboljšati svoje zdravlje.

Mihael Pavić, 35 godina

Odlučila sam podijeliti svoje iskustvo s proizvodom PROSTOVIT jer smatram da može pomoći mnogim muškarcima. Kao profesoru tjelesnog i fizičkog, dan mi je ispunjen kretanjem i aktivnošću. Ali nedavno sam počeo osjećati nelagodu i nepravilno mokrenje.

Zbog stresa i opterećenja na poslu bilo je upitno zdravlje moje prostate. Često sam osjećala bol i napetost koja je utjecala na moj svakodnevni život. Čitao sam o PROSTOVITU i odlučio sam ga isprobati.

Nakon nekoliko tjedana korištenja proizvoda osjetio sam značajno poboljšanje. Bolovi su se smanjili, nelagoda je nestala, a mokrenje je postalo blaže i normalnije. Ova je promjena za mene bila poput daška svježeg zraka, pomogla mi je da se osjećam bolje i sigurnije u vlastito tijelo.

PROSTOVIT se pokazao kao jednostavan za korištenje i sa sigurnim sastojcima. Bio sam ugodno iznenađen rezultatima i preporučujem proizvod svim muškarcima koji se osjećaju zbunjeno i zabrinuti za zdravlje svoje prostate. Ovo je moje osobno iskustvo i jako sam zadovoljan svojom odlukom da probam PROSTOVIT.

Filip Marković, 42 godine

Avatar photo
Olga Horvat

Olga Horvat čvrsto vjeruje u važnost brige o vlastitom zdravlju i održavanju ravnoteže u svim područjima života. Traži znanje i stručnost stručnjaka za zdravstvo, kao i stvarne korisnike koji su isprobali proizvode.

Članci: 40

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)