Uslove

Informacije na ovoj web stranici ne smiju se ni na koji način smatrati medicinskim savjetom ili koristiti za prevenciju, dijagnosticiranje ili liječenje bilo koje bolesti. Nemojte se samo-liječiti, posavjetujte se s liječnikom.

Svakako slijedite upute na naljepnici svakog proizvoda koji kupite. Uvijek se posavjetujte sa svojim liječnikom prije upotrebe bilo kojeg proizvoda koji vidite na ovoj web stranici.

Autorska prava

cijenahr zadržava pravo primjene autorskih prava na sadržaj svoje web stranice. Svako neovlašteno korištenje materijala zaštićenog autorskim pravima, uključujući slike, tekst, grafiku, simbole, web grafiku i druge podatke na ovoj stranici može biti kršenje naših autorskih prava. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica o korištenju materijala zaštićenog autorskim pravima na ovoj stranici, kontaktirajte nas. Hvala što poštujete naša prava intelektualnog vlasništva.

Partnerski programi

Web stranica “cijenahr” ima poveznice u posebnim člancima. Neke od njih su pridružene veze, što znači da kada slijedite te veze i/ili kupite proizvod putem jedne od naših pridruženih veza, možemo primiti naknadu za pokrivanje troškova naše web stranice.

Međutim, uvijek nastojimo biti nepristrani i preporučujemo samo proizvode, savjete ili usluge za koje vjerujemo da bi mogli biti korisni našim čitateljima.

Svrha web stranice

Naša stranica pruža informacije o proizvodima za ljepotu i zdravlje i namijenjena je osobama s afinitetom prema zdravom načinu života. Korisni članci o prirodnim sastojcima i njihovom djelovanju, savjeti za ljepotu i zdravlje samo su neki od sadržaja koje nudimo. Ove informacije nisu namijenjene zamjeni profesionalnog medicinskog savjeta.