Neoveris Cijena i Gdje ga kupiti u Hrvatskoj, Lijekarni, Konzum, Način Upotrebe, Kako djeluje?

4.7/5 - (21 votes)
Službena stranicawww.neoveris.com
Prednosti➔Rastvaranje proširenih vena

➔Bolja opskrba krvi ekstremitetima

➔Pomlađivanje nogu

➔Uklanjanje simptoma povezanih s proširenim venama

Kako se uzimaDva puta dnevno
SastavBiljne ekstrakte i eterična ulja
KontraindikacijaNema
Cijena239 kn
Evaluacija4.5/5

Šta je Neoveris I kako funkcionira

Neoveris je krema koja vam omogućuje liječenje proširenih vena na prirodan način. Za razliku od ljekarničkih krema, ova krema koristi samo potpuno prirodne ekstrakte koji su dokazano učinkoviti u rješavanju problema s cirkulacijom i obnavljanju kože.

neoveris-sta-je

NeoVeris će povratiti lakoću, ljepotu i zdravlje vašim nogama.

Ukratko, Neoveris djeluje na više načina:

  • Smanjuje oticanje područja zahvaćenih proširenim venama, ublažavajući bol, uklanjajući grčeve i olakšavajući osjećaj težine u nogama.
  • Vraća elastičnost venama tako da jača stijenke arterija.
  • Poboljšava cirkulaciju krvi. Proširene vene ukazuju na probleme s cirkulacijom. Neoveris čisti krvne žile i poboljšava protok krvi prema nogama, čime se smanjuje pojava proširenih vena.
PAŽNJA!
Neoveris
Neoveris
Ovaj proizvod se ne prodaje u ljekarnama! Možete ga kupiti samo od službenog proizvođača za Hrvatsku. Posjetite službenu stranicu za više informacija i 50% popusta!
Službena stranica

Sastav Neoveris-a

Upotreba Neoveris-a donosi mnoge prednosti, kao što su:

  • Rastvaranje proširenih vena.
  • Bolja opskrba krvi ekstremitetima.
  • Pomlađivanje nogu.
  • Uklanjanje simptoma povezanih s proširenim venama, kao što su umor u nogama, oticanje, grčevi, bol, dosadni trnci i ostali znakovi ove bolesti.

Sve to postiže se na potpuno prirodan način jer Neoveris sadrži samo biljne ekstrakte i eterična ulja, kao što su:

  • Ekstrakt divljeg kestena, ključni sastojak Neoveris-a, čija učinkovitost u rješavanju proširenih vena i trombova podržavaju liječnici i znanstvenici. Poboljšava cirkulaciju krvi, vraća pravilan tonus arterija i vena.
  • Ekstrakt ruscusa, koji podržava djelovanje divljeg kestena, poboljšava tonus arterija i potiče cirkulaciju krvi u području nogu.
  • Ekstrakt kamilice, koji pomaže u borbi protiv simptoma povezanih s proširenim venama, poput upale i boli. Također poboljšava kvalitetu kože i pomlađuje noge.
  • Trokserutin, koji smanjuje oticanje i bol, te uklanja osjećaj težine i umora u nogama, pružajući im pomlađeni izgled.

Neoveris je siguran proizvod koji će vam pomoći u uklanjanju proširenih vena i povratiti mladost i snagu vašim nogama. Tisuće muškaraca i žena već je koristilo Neoveris i brzo se riješilo proširenih vena i bolova. Stotine recenzija i komentara svjedoče o učinkovitosti ovog proizvoda.

neoveris-sastav

Kako koristiti Neoveris?

Cijena Neoveris-a je povoljna, a jedno pakiranje može vam trajati više od 15 dana. Već od prvog dana korištenja primijetit ćete rezultate. No, kako bi tretman bio učinkovit, važno je pravilno koristiti kremu.

Način primjene Neoveris-a je vrlo jednostavan: nanesite mast samo na čistu kožu. Važno je da nema ostataka drugih proizvoda na koži.

Također, potrebno je temeljito umasirati kremu u područje najmanje deset minuta kako bi se poboljšala apsorpcija i postigli brži rezultati.

Preporučuje se nanositi Neoveris najmanje dva puta dnevno, idealno nakon buđenja i prije spavanja.

Kako biste poboljšali rezultate, možete koristiti i kompresijske čarape te se truditi hodati barem tri puta tjedno. Ako dugo sjedite, važno je ustati svaki sat i prošetati najmanje pet minuta kako biste potaknuli cirkulaciju krvi i spriječili nastanak proširenih vena i trombova u nogama.

neoveris-kako-koristiti

Neoveris Cijena u ljekarnama, Konzum – gdje se može kupiti?

Neoveris nema nikakvih kontraindikacija i uživa veliku popularnost te pozitivne ocjene. Ova krema je jednostavna za korištenje i ima pristupačnu cijenu, stoga, ako želite nabaviti ovaj proizvod, samo trebate znati gdje ga možete kupiti.

Neoveris nije dostupan u ljekarnama ili na prodajnim platformama poput Amazona, niti ga je lako pronaći u drogerijama. Međutim, ako se nalazite u Hrvatskoj ili bilo gdje drugdje u svijetu, možete ga naručiti putem službene web stranice proizvođača.

Na službenoj web stranici Neoveris-a možete pronaći kremu po sniženoj cijeni s popustom od 50%, a plaćanje možete obaviti pouzećem. Naručivanje ove kreme vrlo je jednostavno – samo trebate popuniti obrazac i to je sve.

OVDJE je link koji će vas odvesti na web stranicu proizvođača, gdje možete kupiti Neoveris po povoljnoj cijeni. Nećete požaliti!

Neoveris – Kako naručiti

Narudžba se plaća pouzećem, što je potpuno sigurno za vas. Na taj način ne morate se brinuti da će sumnjive stranice krasti vaše kartične podatke.

Evo kako možete naručiti Neoveris u samo 5 koraka:

  1. Posjetite službenu web stranicu proizvođača.
  2. Pregledajte informacije o proizvodu, načinu korištenja, kliničkim studijama i drugim relevantnim detaljima.
  3. Ispunite narudžbenicu – potrebno je samo unijeti svoj broj telefona i ime. Stranica ne traži osjetljive podatke poput bankovnih kartica ili osobnih informacija.
  4. Nakon što pošaljete narudžbu, očekujte telefonski poziv od operatera u roku od 24 sata koji će potvrditi vašu narudžbu i dogovoriti adresu dostave.
  5. Besplatna dostava Neoveris kremom bit će obavljena kurirom u roku od 3-5 dana, a plaćanje se vrši pouzećem.

neoveris-prednosti

Komentari o Neoveris-u na hrvatskim forumima, provjerena mišljenja

Kao što smo već spomenuli, mnogi muškarci i žene su se oslobodili proširenih vena koristeći Neoveris, te se proizvod može pohvaliti brojnim pozitivnim komentarima.

Na raznim forumima možete pronaći mnogo mišljenja koja potvrđuju učinkovitost Neoveris-a. Evo nekoliko komentara s poznatih foruma u Hrvatskoj koji opisuju djelovanje kreme i njezine prednosti…

Dora iz Bjelovara: Raditi 14 sati dnevno sjedeći je zaista izazovno. Kada bih se vratila kući, bila sam iscrpljena s natečenim i umornim nogama. Nisam obraćala previše pažnje na taj problem sve dok nisam primijetila proširene vene na bedrima. No, situacija je postala još gora kada sam primijetila natečene vene na nogama. Svojevremeno sam imala samo 42 godine, a noge su mi izgledale kao da pripadaju umornoj starici. To me izrazito smetalo i zbog toga sam prestala nositi suknje i haljine. Jedna kolegica, koja ima predivne noge, otkrila mi je svoju tajnu: Neoveris. Bila sam iznenađena jer je ona tri godine starija od mene, ali nema proširene vene. Odlučila sam ga naručiti i počela koristiti. Također sam kupila i kompresijske čarape. Već u prvom tjednu korištenja kreme primijetila sam impresivne promjene. Koža mi je postala lijepa, a proširene vene, koje su bile upaljene, nestale su. Još uvijek koristim Neoveris jer, osim što mi pomaže ukloniti proširene vene, opušta noge i čini kožu fantastičnom. Toplo ga preporučujem svima.

Elena iz Rijeke: Od kada se sjećam, borim se s dijabetesom i uvijek sam bila oprezna prema svojem zdravlju. Međutim, satima provodim sjedeći i programirajući, što mi je uzrokovalo jake bolove u nogama. Primijetila sam da su mi vene počele oticati, pa sam se odlučila obratiti Neoveris-u. Moja mama koristi tu kremu već više od godinu dana i jako je zadovoljna rezultatima, pa sam je upitala gdje je možemo kupiti po povoljnoj cijeni. Naručila sam je i koristim već tri mjeseca. Jako sam iznenađena… Oh, i primijetila sam da Neoveris odgovara i dijabetičarima. Toplo ga preporučujem.

Ograničene količine!
Neoveris
Neoveris
Službeni proizvođač upozorava: Zbog velikog interesa količine brzo ponestaju. Ne čekajte posljednji trenutak i naručite već danas!
Službena stranica
Avatar photo
Olga Horvat

Olga Horvat čvrsto vjeruje u važnost brige o vlastitom zdravlju i održavanju ravnoteže u svim područjima života. Traži znanje i stručnost stručnjaka za zdravstvo, kao i stvarne korisnike koji su isprobali proizvode.

Članci: 36

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)